Kristiinankaupungin seurakuntayhtymän rakennukset

Kristiinankaupungin seurakuntayhtymän alueella on neljä kirkkoa kellotapuleineen, neljä siunauskappelia ja kolme erillistä seurakuntakotia.

Ympärivuotisessa käytössä ovat  Kristiinankaupungin kirkko ja Siipyyn kirkko. Paitsi 1.9 2016 noin vuosi eteenpäin, jolloin Kristiinankaupungin kirkko on suljettu korjaustöiden takia. Lapväärtin kirkko ja Kristiinankaupungin Ulrika Eleonora kirkko ovat käytössä pääasiassa kesäisin. Lapväärtin seurakuntakodin toisessa kerroksessa entisessä kruunumakasiinissa on viihtyisä kirkkosali, jossa pidetään talviajan jumalanpalvelukset ja toimitukset.

Jos haluat varata kirkon esim. vihkimistä, kastetta, konserttia tai muuta vastaavaa varten, ota yhteyttä suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Jos halua lisätietoja kirkosta klikkaa kirkon kuvaa.