Tervetuloa Kristiinankaupungin seurakuntayhtymän sivulle

Kristinankaupungin seurakuntayhtymä koostuu kahdesta seurakunnasta: Kristiinankaupungin ruotsalaisesta ja Kristiinankaupungin suomalaisesta seurakunnasta. Seurakunnat ovat toiminnallisesti itsenäisiä ja niitä johtaa kyseisen seurakunnan kirkkoherra.

Seurakuntayhtymä palvelee molempia seurakuntia ja sen alaisuuteen kuuluu talous-, henkilöstö- ja tietohallinto, kiinteistö- (paitsi seurakuntakodit) ja hautaustoimi. Korkein päättävä elin on yhteinen kirkkovaltuusto, jonne valitaan  21 edustajaa joka neljäs vuosi.

Seurakuntayhtymään kuului runsaat 5530 jäsentä 31.12.2017.

Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä julistaa haettavaksi:

HALLINTOPÄÄLLIKÖN VIRKA

Katso ajankohtaista otsikon alta
Hakemusaikaa pidennetty 28.2.2019 klo 16:00 asti.

Hallintopäällikön johtosääntö

Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä myös hakee työsuhteista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

joka työskentelee vahtimestarina, kiinteistönhoitajana ja avustaa haudankaivuussa. Työ aloitetaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Peruspalkka KirVESTES:n  vaativuusluokka 303, palkkahaarukka 1832-1850€. Hakemuksen liitteenä oltava ansioluettelo.Hakemuksen oltava perillä viimeistään 19.2.2019 klo 16:00. Katso Ajankohtaista kohdasta.