Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä hakee johtavaa seurakuntamestaria

14.4.2022 16.22

Tarjoamme monipuolisen työn pääosin hautaustoimen sekä viheralueiden ja kiinteistöjen hoidon tehtävissä. Johtava seurakuntamestari osallistuu käytännön töihin sekä toimii lähiesimiehenä seurakuntamestareille ja kausityöntekijöille. Työn organisointi ja opastus kuuluu toimenkuvaan. Valittavan työntekijän aiempi osaaminen vaikuttaa työtehtävän tarkempaan määrittelyyn.

Haemme henkilöä, jolla on hyvä työnjohtotaito ja yhteistyökyky. Edellytämme soveltuvaa työkokemusta, suomen ja ruotsin kielen taitoa, sekä IT osaamista. Arvostamme työnjohtokokemusta sekä koulutusta esimerkiksi kiinteistöjen tai viheralueiden hoitoon liittyen. Työssä tarvitaan oma auto, jolla on mahdollista kuljettaa tavaraa peräkärryllä.

Pääosa työajasta on arkisin 8 - 16. Työ on osin ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka on työehtosopimuksen vaativuusryhmä 501, peruspalkka 2 347,99 €. Mahdolliset kokemuslisät nostavat palkkaa. Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan kesä - elokuun aikana ja koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 16.5.2022 klo 16.15 mennessä osoitteeseen Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä, PL 59, 64101 Kristiinankaupunki tai kristinestads.ksmf@evl.fi. Käyntiosoite on Raatihuoneenkatu 1, 64100 Kristiinankaupunki.

Lisätietoa: hallintopäällikkö Metti Salminen 050 - 566 4029

www.kristiinankaupunginseurakuntayhtyma.fi