Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä julistaa haettavaksi

HALLINTOPÄÄLLIKÖN VIRKA

Virka tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Hallintopäällikkö vastaa yhtymän taloudesta. Hallintopäällikkö toimii myös yhteisen kirkkoneuvoston kokousten sihteerinä. Hakijalta edellytetään taloudellista koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Eduksi katsotaan kauppatieteen maisterin tutkinto. Sinulla tulee olla hyvät ruotsin ja suomen kielen taidot. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen viran J20 hinnoitteluryhmän mukaan. Koeaika kuusi kuukautta. Lähetä CV liitteenä.

Hakemukset osoitetaan:

Yhteiselle kirkkoneuvostolle

Kristiinankaupungin seurakuntayhtymä

PL 59, 64 101 Kristiinankaupunki (kirjoita kirjeeseen ”hakemus hall.päällikkö”!)

Hakemukset voi jättää myös sähköpostitse:

Yht. kirkkoneuvoston puheenjohtajalle Daniel Norrbackille. Sähköposti: daniel.norrback@evl.fi

Lisätietoja antaa: Daniel Norrback (040-5862370). Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 8.3.2018 klo 16:00.